Reprezentativac Bosne i Hercegovine šokirao javnost BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu

Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač turskog  Gaziantepa, našao se u središtu zanimanja BIH javnosti nakon što se na pripremama reprezentacije uoči utakmice s Izraelom pojavio s novom tetovažom.

Mnogi sportaši se tetoviraju, ali Vranješ (25) si je istetovirao obrise Republike Srpske, što nije dobro prihvaćeno od dijela javnosti u BiH.

 

ognjen vranjes 1

Vranješ je rođen u Banjoj Luci, a dok je bio igrač Crvene zvezde na posudbi u moldavskom Šerifu, s moldavskim klubom bio je bolji u Zagrebu od Dinama, a prolazak je proslavio s majicom “Delije sever”, čega se dobro sjećaju navijači hrvatskog kluba.

“On je izuzetan reprezentativac, dečko za primjer kako se treba ponašati na terenu i na treningu. Jednostavno ne želim odgovoriti na takva pitanja,” rekao je izbornik BiH Mehmed Baždarević za tetovažu braniča reprezentacije.

Vranješ ne govori o tome, no činjenica je da je svojim pogrešno tempiranim potezom pomogao suigračima. Naime, privukao je svu pažnju na sebe, a javnost sada ne pritišće njegove suigrače uoči važne kvalifikacijske utakmice s Izraelom.

Goal.com

https://www.facebook.com/livnobus/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/