Renoviranje i adaptacija Male sale u Kulturno Sportskom Centru Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U proteklih mjesec dana u JU Kulturno Sportski Centar Bugojno pokrenut  je niz značajnih infrastrukturnih projekata. Nakon realizacije projekta modernizacije Gradske biblioteke i opremanja prostorija, pokrenuti su radovi renoviranja Male Sale. Radovi su obuhvatili : izmjenu i toplifikaciju stropa sale, postavljanje novih Led rasvjetnih tijela, ugradnju novog zvučnog sistema, instalaciju sistema za grijanje i hlađenje sale, oblaganje zidnih površina kako bi se postigla bolja akustičnost prostorije, adaptacija bine, izmjena dijela stolarije radi bolje energetske efikasnosti kao i bolje zvučne izolacije.

Cilj ovih radova je da se omuguće kvalitetniji uslovi za korištenje i realizaciju različitih kulturnih sadržaja. Smatramo da će prije svega građani mnogo više uživati u sadržajima koje nudimo prilikom boravka u renoviranoj Maloj Sali.

Uspješna realizacija svakog projekta  ogroman je motiv  da nastavimo dalje sa unapređenjem uslova i uljepšavanjem Kulturno Sportskog Centra Bugojno. Ovom prilikom zainteresovane pokrovitelje pozivam da nas podrže u realizaciji predstojećih projekata.

Vrijednost ovog projekta je 13.700,00 KM.  

Zahvalio bi se prije svega Potpredsjednici FBiH Meliki Mahmutbegović na podršci u svakom projektu koji radimo, Općini Bugojno kao generalnom pokrovitelju, a posebna zahvala ide našim lokalnim privrednicima za nesebičnu podršku i medijima koji prate naš rad i sadržaj koji nudimo. Veliko hvala Tidži Čaušević koja daje nemjerljiv doprinos u pripremi i realizaciji svakog projekta koji radimo.

                                                                                                 DIREKTOR

                                                                                                Mirza Idrizović

 

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o