Regionalna muzička zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni večeras u Bugojnu

# https://www.zekataxi.com/

Velikim spektakularnim koncertom 27. aprila, u sportskoj dvorani KSC Bugojno u 19:00, u sklopu obilježavanja Dana općine, u organizaciji HKD Napredak podružnice Bugojno, nastupit će jedna od zasigurno najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni.

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz najveće hitove: “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Tempera”, “Libar”, “Žeđam”, “Ovo mi je škola”, “Svi moji punti kad se zbroje”, “Mirakul” i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena isčekuju ovaj koncert.

Ovaj autor i pjevač je na muzičkoj sceni prisutan već više od 30 godina, a njegovi veliki hitovi su pokorili cijeli region.

Mediteranska nota
Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Gibonnija istinskom zvijezdom.

– Dođite “dobri judi” da zajedno uživamo u ovoj glazbenoj čaroliji, da zajedno podijelimo radost i ugođaj ovog spektakla, jer Gibonni obećava doživljaj koji ćemo zacijelo dugo nositi u sjećanju, poručuje Gibo.

Online prodaja karata preko Kupikartu.ba : http://kupikartu.ba
Fizička prodajna mjesta diljem BiH – preko Kupikartu.ba: https://www.kupikartu.ba/page/listaagencija

Prodajna mjesta u Bugojnu:

Blagajna KSC Bugojno – Tel.: 030 509 722
Tajništvo HKD Napredak Bugojno / kraj DM-a (od 09 do 13 sati) – Tel.: 030 252 198
Riky's bar Bugojno (svakim danom od 08 do 23 sata)

Cijena ulaznica:

20.- KM tribine (sjedenja)
15.- KM parter (stajanja)

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o