Reakcija portala Bugojno-Danas na teške uvrede od strane HKD “Kandija”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nakon što smo jučer objavili članak “Bošnjačkim ekipama zabranjeno igranje na turniru u Kandiji kod Bugojna?” uslijedila je reakcija HKD “Kandija” na jednom lokalnom portalu.

Reakciju ste iskoristili da atakujete na portal Bugojno-Danas.info a ne da obrazložite zašto nema bošnjačkih ekipa na turniru ove godine, te zašto nisu dobili pozivnice kao što je to bio slučaj prošle godine, gdje su se predstavnici ekipa obavještavali vezano za prijave ekipa.

U pomenutoj reakciji portal Bugojno-Danas.info se kvalifikuje kao “fašistički” i “nacionalistički” portal, smatramo da su to teške i lažne optužbe kojim se optužuje naš portal.

Vezano za optužbu gdje se navodi kako nijedan događaj koji organizuje HKD “Kandija” nije dobio prostor na našem portalu, gospodo nije razlog “fašizam” i “nacionalizam” kao što vi navodite u reakciji, naš portal 80% djeluje na komercijalnoj osnovi, što se lako može provjeriti u kontaktu sa drugim subjektima, koji se oglašavaju na našem portalu.

Uvijek smo bili za dokazivanje istine i stvarnih činjenica zbog čega i jesmo stekli naklonost armije naših vijernih čitalaca i posjetilaca stranica našeg portala. Obećavamo, uprkos vašim tendecioznim navodima i pritiscima da ćemo to tako raditi i u budućnosti, gdje nam kao i do sada neće biti bitna nacionalnost ili bilo koja druga kvalifikacija već samo isključivo istina.

Bugojno-Danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o