Ramazanski poklon za vozače u Bugojnu

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Članovi Udruženja građana za kulturu, obrazovanje i humanitarni rad “Progress centar” Travnik u saradnji sa koordinatorom iz Bugojna prof. Mehmedom Čehajom vozačima su dijelili ramazanske paketiće kao simbol i način promocije plemenitosti, zajedništva i univerzalnih ljudskih vrijednosti u danima ramazana i u vrijeme velike radosti i veselja. Kako bi skrenuli pažnju vozačima da smanje gas i da se pridržavaju saobraćajnih propisa, a sve s ciljem sigurnosti u saobraćaju.

Grupa učenika volontera bili su učenici Druge osnovne škole koji su ove godine bili najuspješniji na Općinskim, Kantonalnim, Federalnim, državnim pa čak i Evropskim takmičenjima.

Jedna ovakva akcija je dosad neviđena, svi putnici su sa oduševljenjem prihvatali paketiće i sa osmjehom nastavili putovanje.

U koordinaciji sa PU Bugojno uspješno je završena podjela 150 ramazanskih paketića. Veliko hvala pripadnicima PU Bugojno na saradnji.

https://www.bingotuzla.ba/2019/06/17/za-pocetak-sedmice-u-bingu-dodatno-snizeno-od-17-6-do-19-6-2019/'