Radna posjeta Općinskoj organizaciji SDP BiH Vitez

https://www.bugojno-danas.info/

Saopćenje za javnost – Radna posjeta Općinskoj organizaciji SDP BiH Vitez

Danas je u radnoj posjeti Općinskoj organizaciji SDP BiH Vitez boravio Generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić i predsjednik Kantonalne organizacije SDP BiH Srednjobosanskog kantona Helez Nijaz kom prilikom su se susreli s Predsjednikom organizacije Ekremom Sarajlićem i najužim rukovodstvom SDP BiH u Vitezu.

Ovaj sastanak održan je u sklopu obilaska svih organizacija u Bosni i Hercegovini s ciljem upoznavanja sa stepenom priprema lokalnih organizacija za predstojeće Općinske izbore u novembru.

Stanje u Vitezu, te stepen organizovanosti SDP BiH u ovoj općini je više nego obećavajuće. Kadrovska pojačanja, ali i kontinuran rad u proteklom periodu daju za pravo da očekujemo znatan porast kako broja glasova, tako i broja vijećnika u Općinskom vijeću Vitez, te kroz to i utjecaj na budućnost svih građana Viteza.

Vrijeme je da se socijaldemokratske vrijednosti vrate na velika vrata u Vitez, a posebno prava obespravljenih radnika kojih je svakim danom sve više – istakao je predsjednik KO SDP BiH SBK, Nijaz Helez.

Službaza odnose s javnošću KO SDP BiH SBK/KSB

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/