Prva liga Federacije za žene: Bugojanke u Ljubuškom žele nove bodove

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

– Nogometašice Iskre danas će u okviru Prve lige Federacije za žene grupa Jug u goste ŽNK Sloga iz Ljubuškog. Bugojanke nakon dva kola ima šest osvojenih bodova uz sjajnu gol razliku 13:1, te će i u ovom susretu pokušati dobrom i efikasnom igrom doći do nove pobjede.

– U klubu je odlična atmosfera. Dvije pobjede dale su krila našim nogometašicama te vjerujemo da će i u Ljubuškom pružiti dobru partiju, a rezultat onda sigurno neće izostati. U tim se vraća i Naida Jusić, koja je susret sa Širokim Brijegom propustila zbog povrede, pa će i njeno igranje nam sigurno dobro doći, istakli su iz ŽNK Iskra Bugojno uoči ovog susreta.

– Meč na stadionu u Babovac u Ljubuškom počinje u 16:00 sati, a svi se nadamo lijepim vijestima iz ovog hercegovačkog gradića te nastavku dobrih igara naših nogometašica.

– Jučer su u okviru 3.kola grupe Jug odigrani i ostali susreti, a postignuti su slijedeće rezultati: HŽNK Čapljina -ŽNK Sloga 4:2, ŽNK Željezničar 2011 -ŽNK Rosa Brandis 3:0, ŽNK Široki Brijeg – ŽNK HNK Tomislav 4:0.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/