Pružena podrška Davoru Ivošu! Garantujem da će Iskra blistati kao svaki moj lokal

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Danas je u Općini Bugojno održan treći sastanak inicijalnog odbora za spašavanje NK Iskra na kojem je prisustvovao i glavni sponzor NK Iskra Davor Ivoš.

Na početku sastanka Ivoš se obratio prisutnima kazavši da je spreman da posloži situaciju od vrha pa do uprave da klub liči na šta treba da liči i da se vrati što prije u Prvu ligu.

Spreman sam da preuzmem Iskru uz podršku skupštine i kluba. Garantujem da će Iskra blistati kao svaki moj lokal uz čvrstu mogućnost da upravljam Iskrom. Mene ne zanima ko je zadužio Iskru i ko je kriv, mene zanima budućnost, sutra i naredne godine. Neka odgovara onaj prije mene za šta je odgovoran, imaju institucije koje rade na tome. Ako dobijem podršku od sutra ću početi slagati ono što je potrebno da ovaj klub počne funkcionirati. Iskra treba da bude glavni klub u gradu a ne zadnji kao sada“, naveo je između ostalog Davor Ivoš.

Inicijalni odbor sa današnjeg sastanka je izglasao da sutra 03.09.2019. bude održana skupština NK Iskra u 10 sati u Kristalnoj sali Općine Bugojno. Pozivamo sve roditelje djece koja treniraju u Iskri da dođu i prisustvuju skupštini kao i sve građane koji žele prisustvovati.

Sastanku su prisustvovala 3 člana navijačke grupe Vandali koji su odbili poziv da svoja 3 člana postave kao delegate na sutrašnjoj skupštini na kojoj će 21 delegat birati novu upravu. Vandali se tokom sastanka nisu izjašnjavali ni po kojem osnovu niti su glasali. Na kraju sastanka kazali su svoj stav koji možete pročitati u nastavku:

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/