Pronađen ukradeni Golf V

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Dana 30.01.2016.godine oko 23,45 sati u PS Bugojno prijavljena je provalna krađa u porodičnu kuću koja se nalazi u ulici Bosanska u Bugojnu. Prema prijavi, nepoznati izvršilac je izvršio premetačinu stvari i ukrao ključeve putničkog motornog vozila marke „VW-Golf V“, registarskih oznaka PU 387 RC, nakon čega je navedeno vozilo, koje bilo parkirano ispred kuće, odvezao u nepoznatom pravcu.

Odmah po zaprimanju prijave izvršena je blokada šireg područja, te je vršena pretraga terena s ciljem pronalaska vozila i nepoznatog izvršioca. Dana 31.01.2016.godine oko 15,15 sati vozilo je pronađeno u napuštenoj bazi SFOR-a u mjestu Čaušlije, općina Bugojno. Službenici kriminalističke policije PU Bugojno izvršili su uviđaj na licu mjesta, te nastavljaju sa preduzimanjem intenzivnih mjera na otkrivanju izvršioca.

U Bugojnu su otkriveni izvršioci krivičnog djela teške krađe koja je izvršena dana 05.01.2016.godine kada su nepoznati izvršioci izvršili provalu i krađu iz ugostiteljskog objekta „Nukleus“ u ulici Nugle u Bugojnu. Osumnjičeni za izvršenje ovog krivičnog djela su osobe inicijala A.D. rođen 1996.godine, R.Ć. rođen 1996.godine i A.R. rođen 1999.godine, svi iz Bugojna.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/