PRESS OO SDP BiH BUGOJNO: Nismo kao ostali nosili pakete sa prehrambenim proizvodima i sitnim novčanim sredstvima

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/


Danas je zadnji dan predizborne kampanje, i tim povodom želimo da se zahvalimo našim članovima i aktivistima na predanom radu, u toku kampanje, kao i građanima koji su nam u toku kampanje dali svoju podršku.

Naši kandidati za predstojeće lokalne izbore obišli su sve mjesne zajednice u našem gradu i razgovarali o problemima u njihovom okruženju, te zajedno sa građanima predlagali rješenja za te probleme.

Predstavili smo im i naš izborni program, i upoznali građane sa našim kandidatima, koji će taj program, uz njihovu podršku, provoditi u Općinskom vijeću u naredne četiri godine.

Nismo kao ostali nosili pakete sa prehrambenim proizvodima i sitnim novčanim sredstvima, koja neće trajati ni do dana izbora, nego smo našim građanima ponudili dugoročna rješenja, koja će stvoriti od Bugojna grad za sve naše građane, za sve nas.

U nedjelju, 2. oktobra su izbori. Izađite na izbore i izaberite najbolje, jer vaš glas traje četiri godine.

OO SDP BiH BUGOJNO

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/