Preduzeće “Inox Partner” već 16 godina producira proizvode najviše kvalitete

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/

Preduzeće “Inox Partner” iz Donjeg Vakufa ja osnovano 2000. godine i od tada stalno usavršava i producira proizvode najviše kvalitete uz najpovoljnije cijene u cilju zajedničkog uspjeha sa kupcima, u područjima prehrambene, hemijske industrije, arhitekture i građevinarstva.

– Ispunjavanje 100 posto zahtjeva kupaca pripada našoj samosvjesti i to je naša dnevna obaveza. Dobro organiziran proizvodni proces i veliko stručno metalurško znanje uposlenika je doprinijelo prepoznatljivom imidžu preduzeća – rekao je dipl. ing Mehmed Kulašin, direktor preduzeća “Inox Partner.

Kulašin ističe da stalno rastuća potražnja za njihovim proizvodima zahtjeva jedan konstantan i visok nivo kvalitete.

– Mi isporučujemo u dogovorenom terminu i dogovorenoj kvaliteti. Kontinuirano osiguranje i poboljšanje ovih navedenih mjerila kao i smanjenje zagađivanja okoliša su poznati stavovi firmine filozofije. Konsekventna politika preduzeća u smislu poboljšanja u istraživanju i razvoju, kompetentnosti, jedan ravnomijerno visok standard kvalitete kao i iskren odnos prema kupcima, dobavljačima i radnicima su naši dnevni zadaci za budućnost – kazao je Kulašin.

Više o preduzeću “Inox Partner” iz Donjeg Vakufa mozete pronaći na www.inox-partner.ba ili na Facebook stranici Rostfrei center Inox Partner Donji Vakuf.

Autor: A. Vr.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/