Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH Ivanom Sabolićem

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH NJ.E. Ivanom Sabolićem i savjetnikom u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u BiH Mladenom Glavinom.

Uz razgovor o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH i BiH, razgovarano je i o posljedicama pandemije koronavirusa, o migrantskoj krizi, te o mogućnostima unapređenja postojeće dobre suradnje Republike Hrvatske i Federacije BiH.

Tijekom sastanaka, posebice je razgovarano o posljedicama zemljotresa u Republici Hrvatskoj. Predsjednik Federacije BiH izrazio je suosjećanje i solidarnost s Republikom Hrvatskom i hrvatskim narodom, te istaknuo kako će Federacija BiH pružiti potporu Republici Hrvatskoj u sanaciji posljedica zemljotresa.

Veleposlanik Sabolić zahvalio je institucijama na svim razinama vlasti u Federaciji BiH i BiH i svima drugima koji su pomogli i pomažu Republici Hrvatskoj, odnosno njezinim stanovnicima u saniranju posljedica zemljotresa. Također, veleposlanik Sabolić potvrdio je potporu Republike Hrvatske Federaciji BiH i BiH na putu prema članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu. Na koncu sastanka, Predsjednik Federacije BiH zahvalio je Republici Hrvatskoj i veleposlaniku Saboliću osobno na pomoći Federaciji BiH i BiH.

Na koncu sastanka, Predsjednik Federacije BiH zahvalio je Republici Hrvatskoj i veleposlaniku Saboliću osobno na pomoći Federaciji BiH i BiH.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o