Poziv političkim subjektima za oglašavanje na portalu Bugojno Danas

Portal Bugojno Danas je pravo osvježenje u svijetu internet medija, koji je uz pomoć profesionalne redakcije i novinara za rekordno kratko vrijeme zadobio povjerenje široke mase i danas opravdano slovi za najčitaniji internet portal u Srednjobosanskom kantonu i šire.

Svojim požrtvovanim, aktuelnim preciznim i objektivnim radom, portal Bugojno Danas je kvalitetnim vijestima postao svakodnevno sredstvo informisanja velikog broja čitatelja, što ga čini najčitanijim i najutjecajnijim internet portalom u Bugojnu i šire.

Usluge oglašavanja ćemo pružati uoči Lokalnih izbora 2020. godine, u periodu od 16. oktobra 2020. godine do 14. novembra 2020. godine, odnosno, u periodu predizborne kampanje, a u skladu sa odlukom Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.

Da smo najpopularniji portal u Bugojnu svjedoče sljedeći relevantni podaci.

Kada se radi o brojkama, Bugojno Danas putem Facebooka prati 71.000 ljudi. Najmjerodavniji alat za bilježenje posjeta jeste Google Analytics, a portal Bugojno Danas je od početka 2020. godine imao 3 miliona i 804 169 pregleda stranica, a do kraja godine ima još nešto više od 3 mjeseca, što je izvanredan broj s obzirom da je portal Bugojno Danas u 2019. godini imao 4 miliona i 597 703 pregleda stranica. Prošlog mjeseca, u avgustu, zabilježili smo 403.211 pregleda stranica.

Veoma važna stavka svakog poslovanja svakako je i marketing, koji je oduvijek važio da obavlja 50% posla. Tim putem vodili su se i raniji kandidati na proteklim izborima a koji su se uvjerili u efikasnost internet oglašavanja. U vremenu kada vlada veliki utjecaj interneta i novih tehnologija, te kada svako domaćinstvo koristi internet i čita naš portal, internet oglašavanje pravo je rješenje za Vas.

Nudimo nekoliko vrsta oglašavanja, na vrijeme zakupite poziciju.

Za detaljnije informacije, kontaktirajte nas putem e-maila bugojnodanas@gmail.com ili na broj 062 602 992 (Viber,Whatsapp) ili u inbox Facebook stranice Bugojno Danas.