Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović uputila čestitku pripadnicima MUP-a SBK i Policijskoj upravi Bugojno na brzoj reakciji povodom otkrivanja počinitelja nezapamćenog zločina

https://www.bugojno-danas.info/

Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović uputila je čestitku pripadnicima MUP-a
Srednjobosanskog kantona, Policijskoj upravi Bugojno na čelu sa načelnikom PU, gospodinom Mustafom Zahirovićem, na izuzetno brzoj reakciji i otkrivanju počinitelja nezapamćenog zločina koji se desio prije dva dana u Bugojnu.

“Ovaj  strašni zločin unio je nemir i nelagodu među stanovništvo Bugojna, te je izuzetno važno što je slučaj rasvijetljen i to u jako kratkom vremenu.

Profesionalizam pripadnika MUP-a  i njihova efikasna i učinkovita reakcija, spriječili su širenje glasina i straha među stanovništvom  kao i eventualne teže posljedice koje je ovaj stravični zločin mogao prouzrokovati.

Ovom prilikom ističem potrebu da svi skupa kao društvo, počevši od porodice pa do nadležnih institucija, poduzmemo aktivnosti na prevenciji  i borbi protiv narkomanije i alkoholizma jer smo svjedoci da  su bolesti ovisnosti  i u BiH  sve veći zdravstveni i društveni problem koji često ima stravične posljedice,” istakla je potpredsjednica Mahmutbegović.

Služba za odnose s javnošću

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/