Portal Bugojno Danas ubjedljivo najčitaniji u gradu Bugojnu u odnosu na drugi zavisni portal (DOKAZI)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Moramo naše čitatelje pravovremeno obavještavati o našoj posjećenosti jer time potvrđujemo kvalitet našeg portala.

Kolege sa drugog portala uporno naglašavaju da su najposjećeniji u Bugojnu kao i SBK što naravno nije istina. Vi ste navikli da Bugojno Danas piše istinu pa Vam i ovaj put dokazujemo šta je istina a šta laž.

Ugledna web stranica alexa.com mjeri posjetu svi portala na svijetu. Danas statistika kaže ovako: portal Bugojno Danas se nalazi na 1571 poziciji svih portala u BiH, dok čak 90.1% posjeta dolazi iz Bosne i Hercegovine. Drugi portal koji je u odnosu na naš VEOMA zavisan, nalazi se na 1877 poziciji od čega samo 44.9% posjeta dolazi iz BiH, dok 48.1% posjeta dolazi iz Njemačke, čudno zar ne? Portal koji tvrdi da je najčitaniji u Bugojnu i SBK, prema ovim istinitim statistikama, apsolutno laže. Dragi čitatelji, na Vama je da birate i vjerujete kome želite, ali jedno znajte, Bugojno Danas ima urednike kojima je portal primaran posao, a ne sekundarni kao što je to slučaj kod drugog portala gdje često informacije kasne.

Volimo i poštujemo sve naše čitatelje, oni koji nas ne vole, oni ne vole istinu, molimo ih da nas ne prate i da čitaju zavisni portal u službi vladajuće stranke koja priznaje samo taj portal kao jedini u Bugojnu (dokaz tome je i kandidatura urednika pomenutog portala za vijećnika Bugojna ispred SDA na prošlim izborima), ali posjete prema portalu Bugojno Danas, vladajuća stranka ne može zabraniti. Narod čita srcem, a ne naredbom. Mi pišemo šta želimo, a ne šta nam se kaže.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o