Portal Bugojno Danas ubjedljivo 1. portal u Bugojnu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Naši čitatelji su dužni znati kakvo je stanje što se tiče posjećenosti portala Bugojno Danas.

Trenutno se nalazimo ubjedljivo na prvom mjestu što se tiče Bugojna.

Dokaz tome je stranica alexa.com koja služi za Istraživanje ključnih riječi, analiza web stranica i rangiranje web stranica.

Kako bi vam prikazali posjećenost i učinkovitost portala Bugojno Danas, napravit ćemo malu komparaciju između našeg portala i drugog bugojanskog portala.

Portal Bugojno Danas se nalazi po rangu ispred drugog bugojanskog portala, a kada su u pitanju posjete, od svih posjeta koje dolaze na portal Bugojno Danas 82,5% su posjete iz BiH, dok to nije slučaj kod drugog bugojanskog portala kod kojeg od ukupnog broja posjeta 52.8% posjetilaca dolazi iz BiH, dok čak 32% posjetilaca dolazi iz Njemačke.

Naše objave na Facebook stranici Bugojno Danas se daleko više komentarišu, lajkuju i dijele u odnosu na drugi bugojanski portal. Mi pružamo svima pravo na mišljenje, jer ga svi prema ljudskim pravima i imaju. Ne brišemo komentare niti zabranjujemo čitetljima da komentarišu, samo u slučaju ako se komentariše sa uvredama preko lažnih profila.

Hvala svima koji prate, lajkuju, dijele i komentarišu naše članke. Trudimo se biti što zanimljiviji i čitaniji. Trud se na kraju isplati jer kako kažu: “Budi strpljiv. Tvoje vrijeme će doći.”

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/