Portal Bugojno Danas ruši rekorde: Najčitaniji u SBK i u avgustu sa preko 430.000 posjeta

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Portal www.Bugojno-danas.info nastavlja da obara rekorde posjećenosti i čitanosti portala na nivou SBK.

U sedmom mjesecu ove godine smo imali 299.000 posjeta, a u avgustu najviše od osnivanja portala 436.480

Na popularnoj stranici za mjerenje analitika za portale u cijelom svijetu www.alexa.com možete provjeriti rang svih portala kako u svijetu tako i u BiH.

Na sljedećem linku http://www.alexa.com/siteinfo/bugojno-danas.info možete vidjeti da je portal Bugojno Danas trenutno na 1687. poziciji u BiH, dakle mjere se svi portali iz svijeta koje posjećuju Bosanci i Hercegovci iz Bosne i Hercegovine. Prvi portal koji posjećuju građani BiH je www.youtube.com, drugi je www.google.com dok je treći www.facebook.com. Možete i vi provjeriti na kojem se mjestu nalazi portal koji želite tako što ćete upisati ime portala npr. www.bugojno-danas.info na sljedećem linku http://www.alexa.com/siteinfo

S pravom možemo reći da smo trenutno najčitaniji portal u Srednjobosanskom kantonu što nas čini izuzetno posebnim na svim poljima, od fotografisanja, snimanja sa zemlje i iz zraka itd.

Za samo nešto više od godinu dana postojanja smo ponosni na naš uspjeh koji sve veći broj građana Bugojna primjećuje s obzirom da smo objektivni, nezavisni od bilo koje stranke ili političke opcije.

Naša Facebook stranica www.facebook.com/BugojnoDanas broji preko 104.000 lajkova i aktivnih fanova u čemu smo također prvi u SBK po broju lajkova Facebook stranica nekog medija.

I u budućnosti ćemo nastaviti biti unikatni, brzi, kvalitetni, objektivni, nezavisni, zanimljivi i prvi naravno, to je ono što nas krasi kao trenutno ubjedljivo najčitaniji portal u SBK.

6666

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/