PONOVO ZIMA Jeste li spremni za današnju drastičnu promjenu vremena!?

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje oblačno vrijeme sa kišom, javljaju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Očekivana količina padavine kretat će se između 5 i 25 litara po metru kvadratnom. Intenzivnije padavine se očekuju se u južnim i jugozapadnim djelovima. Poslije podne padom temperature zraka u višim područjima se očekuje susnježica i snijeg čija granica padanja može da se spusti i do 800 metara nadmorske visine.

Vjetar umjeren, a na momente i pojačan sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 9, na jugu zemlje od 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14, na jugu zemlje do 16 stepeni. Poslije podne temperature zraka u padu.

U Bugojnu pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Krajem dana, i tokom noći, padom temperatura, kiša može prelazit u susnježicu. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 11 stepeni.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/