POKRET ZA JAJCE: Zahvala na podršci!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Ohrabrujuće! Nakon što smo javnost upoznali sa svojim okvirnim namjerama, naš e-mail pretinac je preplavljen porukama podrške od strane građana Jajca iz svih dijelova općine.

Hvala svima vama koji ste u svojim porukama punudili svoja znanja, te iskazali želju za učešćem u ovom projektu, imamo vas sve u vidu. Hvala i svima vama koji ste uputili kritike. Nadamo se da smo na sve mailove uspješno odgovorili. Svjesni smo da velike stvari tek slijede i da će svaka vaša pomoć biti potrebna.

Razlog zbog kojeg još uvijek anonimno skupljamo podršku je taj što nismo htjeli da u javnosti ističemo naša imena, nego isključivo da se ljudi upoznaju sa našim idejama i namjerama koje su mnogo važnije od samih imena i nacionalnosti. To je onaj način za koji vjerujemo da je najbolji i najefikasniji u širenju ideje Pokreta.

Podsjećamo da je ova inicijativa osmišljena i pokrenuta velikim dijelom od strane studenata, ali su dobrodošli i već sada doprinose razvoju Pokreta i naši sugrađani koji nisu studenti.

Želimo ohrabriti svoje Jajčane da svoje mišljenje o Pokretu podijele sa nama, te da tako zajedno gradimo Pokret za Jajce. Također, stupamo u kontakte sa potencijalnim partnerima i suradnicima/saradnicima koji velikim dijelom predstavljaju bosanskohercegovačke urede stranih organizacija kao i sve one domaće kojii kroz svoje djelovanje žele pomoći u realiziranju Pokreta.

Daljim radom ćemo javnost detaljnije upoznati sa namjerama i postignućima, te se nadamo da ćemo jednom uspjeti pokazati da je mnogo bitniji kvalitet programa rada, nego tko ga radi.

Inicijativni odbor Pokreta za Jajce

e-mail: pokret.za.jajce@gmail.com

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o