Pogledajte kako pokušavaju srušiti portal Bugojno Danas (dokaz)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Ponovo napadaju najjači portal u Bugojnu a i šire. Da imamo odlična poznanstva i veze širom BiH i svijeta dokaz je i ovo.

Naime, video Bugojna iz zraka koji je snimio Helifilm, a koji možete pogledati ispod članka, smo objavili uz njihovu dozvolu kako bi što više ljudi vidjelo zimske ljepote Bugojna iz zraka.

Vlasnici Helifilma su nam se javili prije nekoliko trenutaka kazavši kako nas je neko prijavio Facebooku lažno u ime njih da smo neovlašteno objavili pomenuti video a sve s ciljem da nam Facebook ukine portal, što se naravno neće desiti, a u nastavku ćemo vam obrazložiti zašto.

Kao prvo, Helifilm je odmah odgovorio Facebooku na mail da su nam dali dozvolu da objavimo video te da je prijavljen od nekog trećeg lica lažno kako bi ugrozili portal Bugojno Danas. Poznata Vam je činjenica da smo 4. u državi dobili plavu značku na Facebook stranici Bugojno Danas od svih medija, u tom trenutku su je imali samo Hayat, Klix, Avaz i Oslobođenje te samim tim imamo određene beneficije i komunikaciju sa Facebook službama što će nam u ovome slučaju poslužiti da otkrijemo ko nas je prijavio lažno i ugrozio opstanak portala Bugojno Danas. Dobit ćemo IP adresu na osnovu koje ćemo znati o kojoj osobi se radi tj. ko stoji iza lažne prijave te ćemo javno objaviti ime i prezime.

Portal Bugojno Danas iz dana u dan ruši rekorde i bilježi nevjerovatnu posjećenost te smo samim tim na udaru konkurencije kojoj smetamo. Mi radimo svoj posao časno, pošteno i kvalitetno, ne molimo nikoga za reklamu, 99% klijenata i partnera nam se javlja da sarađuju sa nama jer vide o kakvom portalu je riječ.

Ostajte uz nas kao što ste i do sada, čekamo odgovor od Facebook nakon čega ćemo objaviti ime i prezime osobe koja je prijavila lažno u ime ekipe Helifilma njihov video koji smo prenijeli na naš portal uz njihovu dozvolu.

Ispod pogledajte screenshoot, ekipa Helifilma nam je odmah javila da je video prijavljen lažno u njihovo ime, pogledajte čime se služi naša konkurencija. Veliko hvala ekipi Helifilma koji su nam odmah javili i odgovorili Facebooku da se radi o lažnoj prijavi.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o