Podjela opreme (jakne) pionirskim i kadetskim selekcijama ŽNK Iskra Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Danas je upriličena podjela jakni pionirskim i kadetskim selekcijama ŽNK Iskra. Kadetska ekipa ŽNK Iskra, u takmičarskoj sezoni 2016/2017 u Premijer ženskoj ligi za kadetkinje, osvojila je drugo mjesto a pionirke ŽNK Iskra su osvojile prvo mjesto na turniru pionirskih selekcija u Sarajevu gdje je učešće uzelo 10 ekipa iz Premijer ženske lige BiH i 1 lige FBiH.

ŽNK Iskra je jedan od rijetkih klubova u gradu koji konstantno brine o opremi svojih igračica, kako finansijski to podnosite?

To je pitanje broj jedan i dobro postavljeno, što se tiče finansijske podrške od strane Sportskog Saveza općine Bugojno ŽNK Iskra skoro da nema nikakvu podršku, primjera radi ŽNK Iskra je u 2016. godini od Sportskog Saveza općine Bugojno dobio 1000 KM, a najviši rang Takmičenja u BiH i jedini klub u Bugojnu koji se takmiči u  Premijer ligi BiH“, istakao je jedan od sponzora ŽNK Iskra Basara Naim.

Zašto Premijerligaš ŽNK Iskra nema podršku Sportskig Saveza Općine Bugojno a osvojio sve nagrade na proglašenju Izbora sportiste SBK/ŽSB pitaju se pravi sportisti i sportski radnici grada Bugojna.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/