POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ U ARENI ZENICA 03.12.

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Odrasla u glazbenoj obitelji, Marija Šerifović oduvijek je znala da će jednom biti na sceni. Njen prvi javni nastup dogodio se kad je imala 12 godine te je otpjevala zahtjevnu pjesmu „I will always love you”. 2003. godine službeno je započela njena karijera, a ubrzo ju je prepoznala i glazbena kritika. 2008. godine pobijedila je na Eurosongu,  s pjesmom „Molitva“. Dvije godine kasnije održala je solistički koncert u Beogradskoj Areni pred više od 10 tisuća ljudi.

Od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjim jer je prepoznata kao izvođač anđeoskog glasa,uz dobro poznate taktove pop muzike počinje izvoditi veoma zahtjevne pjesme s kao što je to nekad radila njena majka veoma popularna pjevačica  Verica  Šerifović  koja je čest gost na Marijinim koncertima.Taj emotivni stil izvođenja je baca u  sami vrh najtraženijih izvođača s prostora ex Yu i marija svojim  punim koncertima osvaja najveće  gradove regiona,beograd,Zagreb,Sarajevo …

Marija svoju emociju veoma dobro prenosi tako da je publika nakon njenih koncerata veoma zadovoljna i emotivno ispunjena.Kao mlad izvođač veoma se  raduje novim koncertima .

Arena Zenica je najbolja dvorana u BiH i do sada  je ugostila jedna od najvećih imena regiona a ovog puta tu čast će imati jedan od najboljih ženskih vokala možemo slobodno reći  Evrope , Marija da zapjeva u njoj.

Očekujemo jedan nezaboravan koncert pun emocija i predobre pjesme.

Prodaja ulaznica za ovaj dugo očekivani  veliki koncert  je   krenula  od  četvrtaka 10.11. ,cijene ulaznica su 10KM parter i 15KM tribine, s tim što će se u prodaji naći i ulaznice VIP tribina 20KM ,VIP BS smještene  uz samu binu 25 KM . Detaljinije informacije se mogu naći na  FB stranici KONCERTI Beral music(https://www.facebook.com/KONCERTI-Beral-music-122744324497781/)  ,FB događaju https://www.facebook.com/events/357710841239795/ .

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/