Pobjednik malonogometnog turnira “Budi dio dvorane” je ekipa “Mesnica HB Disco Club Dijamant”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Večeras je završen 1. Malonogometni turnir “Budi dio dvorane” koji je privukao veliku pažnju ekipa širom Bosne i Hercegovine.

Sa početkom u 21:00 odigrana je utakmica za treće mjesto gdje su se sastale ekipe Pokret mladih Bugojno i Poljocentar sjemenarna, rezultat je na kraju glasio 2:2, ekipa Pokret mladih je bila spretnija i na penale pobijedila protivnike i osvojila treće mjesto.

Nakon pomenute utakmice, odigrano je i uzbudljivo finale između ekipa Autoservis Basara i Mesnica HB Disco Club Dijamant. Ekipa Autoservis Basara je povela 2:0 ali je ekipa Mesnica HB Disco Club Dijamant uspjela izjednačiti i privesti utakmicu kraju. Penali su odlučili pobjednika turnira a to je ekipa Mesnica HB Disco Club Dijamant.

Poruke organizatora su da je ovo bio pilot projekat te će se i u narednim godinama održavati u organizaciji KSC-a Bugojno uz podršku općine Bugojno i načelnika Hasana Ajkunića.

Bugojno-danas.info

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o