Pobjeda!!! KK Basket Time pobijedio KK Abeceda

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Do poluvremena neizvjesna igra, fantastična utakmica. Drugo poluvrijeme naši dečki su sa fizički puno jačim protivnikom ostavivši srce na terenu preokrenuli igru odličnom odbranom i doveli naš klub do pobjede sa 16 poena razlike.

Svi su se borili srcem i zajedničkim trudom. Ne mogu biti skromna kad je Harun Tukar u pitanju. Danas definitivno najbolji igrač utakmice. Nadmašio sam sebe. BRAVO DEČKI NAŠI SVE ČESTITKE ZA DANAŠNJU POBJEDU. BRAVO Selmir Mulasmaić BRAVO KK BASKET TIME!!!! Idemo dalje!!!! BRAVO Nedim Vugdalić, Teo Skenderovic, Ante Andrija Ivić Filip Marjanac, Karlo Kelava, Miralem, Amar Mulaosmanović, Vanja Borković, Emrah, Nedim, Hindijić Adin Jusić i Marko Lozančić i Nermin.

Nedim Vugdalić koji je pozvan na Aprilski Turnir u KK Sparsi iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, kao i Harun Tukar koji je Pozvan u KK Vukovi iz Zenice da igra na državnom.

Nažalost curice nisu osvojile pobjedu, jer su igrale sa najjačim protivnikom u ligi ŽKK Čelik, ipak čestitke na trudu, borbi djevojkama i treneru Admiru.

 

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o