PIT Travnik 2023: „Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije“

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Agencija za industrijski marketing Bravaria Industrial Marketing u saradnji s Ministarstvom privrede Srednjobosanskog kantona, konsultantskom kućom Targer E&C i brendom PIT Events  najavljuje događaj PIT Travnik 2023: „Postignuća drugih – impuls za rast moje kompanije“, koji će se održati 21. novembra 2023. u Travniku.

Ovo je deseti stručni događaj od početka ove godine, u organizaciji agencije Bravaria, posvećen području proizvodnje, industrije i tehnologije. Stručna, teorijska i praktična znanja iz ovih područja značajna su i obimna, dinamična i visoko diverzificirana. Baš zbog toga stalno je aktivan zahtjev za kontinuirano ulaganje, učenje i obučavanje te jačanje međusobnih veza pojedinaca i kompanija.

S druge strane, kao i nemjerljivim doprinosom i značajnim statusom tokom historije, tradicijom i naslijeđem, arhitekturom i turističkim atrakcijama, Travnik i gradovi koji mu gravitiraju danas se mogu pohvaliti sjajnim pričama iz proizvodnje i industrije.

„Svjež pristup, razmišljanje izvan okvira i odvažnost pojedinaca i kolektiva u procesima inoviranja i za nas predstavljaju nadahnuće i snažan pogon. Naravno, svaka naša konferencija prilika je za razvoj, ali sada s jasnom namjerom otvaramo prostor za pojedinačne primjere iz Srednjobosanskog kantona, inspirativne priče iz kojih svi učimo i rastemo“, riječi su Samire Avdić, direktorice agencije Bravaria Industrial Marketing.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, PIT događaji u Bosni i Hercegovini igraju ključnu ulogu u oblikovanju uspješnih karijera i unapređenju poslovanja pružajući mogućnost za učenje, povezivanje, inspiraciju i promociju te doprinoseći razvoju industrije i unapređenju profesionalnih puteva.

Poslovne i profesionalne kompetencije, stabilno poslovanje i konkuretnost svakako su važne reference koje poslodavcima, zaposlenima i kompanijama općenito omogućavaju da održe korak s vremenom i sve istančanijim zahtjevima tržišta.

Posjetitelje očekuje sadržajan program, a agenda će obraditi zaista širok dijapazon tema: od trenutnih izazova industrije preko aktualizacije naprednih tehnologija i digitalizacije do kreiranja zdravog poslovnog okruženja za sve sudionike te dobrih praksi i veće konkurentnosti kompanija.

Učešće možete prijaviti putem linka PIT Travnik 2023, a za dodatne informacije pišite na bravaria@bravaria.ba.

Sponzori događaja: INOVA, CUBE Consulting, DERUBIS Caravans, Valley Aqua.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/