Peto kolo Druge lige Zapad: Iskra na teškom gostovanju u Cazinu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Nogometaši Iskre u subotu će na veoma teškom gostovanju Krajini u Cazinu pokušati nastaviti pobjednosni niz, s obzirom da su nakon četiri kola upisali isto toliko pobjeda. Plave sa Jaklića u Cazinu sigurno očekuje veoma motivisani domaćin s obzirom da su duela ova dva rivala uvijek izazivali veliki pažnju.

Vrlo često, duele su obilježavali sumnjive radnje van zelenog terena, a tako je bilo i u prošlom duelu kada su Bugojanci naočigled svoje publike Cazinjanima poklonili tri boda koja im na kraju nisu bila dovoljna  za osvajanje prvog mjesta i plasmana u Prvu ligu Federacije.

S obzirom da je našem portalu i našim novinarima zabranjeno izvještavanje sa susreta NK Iskra, a igračima i stručnom štabu bilo kakvo davanje izjava , ovaj put smo ostali uskraćeni da vam prenesemo kakva atmosfera vlada u taboru kluba sa Jaklića.

Meč na stadionu u Cazinu počinje u 15:30, a vodit će ga glavni sudija Adnan Kasupović iz Bihaća, sa svojim pomoćnicima Adiem Šabićom i Edinom Zjakićem, također iz Bihaća. Delegat je Nihad Eminović iz Ključa.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o