Peto kolo Druge lige Zapad: Iskra na teškom gostovanju u Cazinu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometaši Iskre u subotu će na veoma teškom gostovanju Krajini u Cazinu pokušati nastaviti pobjednosni niz, s obzirom da su nakon četiri kola upisali isto toliko pobjeda. Plave sa Jaklića u Cazinu sigurno očekuje veoma motivisani domaćin s obzirom da su duela ova dva rivala uvijek izazivali veliki pažnju.

Vrlo često, duele su obilježavali sumnjive radnje van zelenog terena, a tako je bilo i u prošlom duelu kada su Bugojanci naočigled svoje publike Cazinjanima poklonili tri boda koja im na kraju nisu bila dovoljna  za osvajanje prvog mjesta i plasmana u Prvu ligu Federacije.

S obzirom da je našem portalu i našim novinarima zabranjeno izvještavanje sa susreta NK Iskra, a igračima i stručnom štabu bilo kakvo davanje izjava , ovaj put smo ostali uskraćeni da vam prenesemo kakva atmosfera vlada u taboru kluba sa Jaklića.

Meč na stadionu u Cazinu počinje u 15:30, a vodit će ga glavni sudija Adnan Kasupović iz Bihaća, sa svojim pomoćnicima Adiem Šabićom i Edinom Zjakićem, također iz Bihaća. Delegat je Nihad Eminović iz Ključa.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/