Ovo je rekorder: Razbio novi Volkswagen samo dva metra nakon izlaska iz auto salona

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Zamislite ovo – sunčan je dan, a vi preuzimate svoj potpuno novi automobil. Ali za nekoliko minuta, prednji dio je smrskan i auto leži dijagonalno na cesti. To je upravo ono što se dogodilo kupcu automobila u Indiji, koji je preuzeo novi sjajni automobil ispred salona.

Zastupništvo Volkswagena u Rajahmundryju u Indiji, naime, bilo je mjesto dramatičnog incidenta u kojem je razbijen novi zlatni Virtus – pristupačna limuzina s četiri vrata za tržišta u razvoju poput Indije.

Nažalost, novi je automobil izgubio svoj sjaj samo nekoliko trenutaka nakon što je napustio salon, nakon što je pao s povišenog zidića salona dva metra na obližnju ulicu.

Unatoč težini pada, šteta na VW Virtusu nije velika kao što se moglo očekivati. Međutim, automobil će trebati novi prednji branik i neke komponente ovjesa. Fotografije sugeriraju da se zračni jastuci nisu aktivirali.

RushLane, koji je izvijestio o incidentu, izrazio je zabrinutost oko lakoće dobivanja vozačke dozvole u Indiji.

Budući da mnogim mladim vozačima nedostaje odgovarajuća obuka i iskustvo, ovakve su nesreće tamo nažalost prečeste. Iako se nadamo da je vozač VW Virtusa bio vezan sigurnosnim pojasom i izbjegao ozljede, također je moguće da je automobil bio prazan u trenutku nesreće, ako je netko zaboravio pravilno zategnuti ručnu kočnicu.

Nesretni VW izvučen je dizalicom uz pomoć prolaznika. Nadajmo se da će osiguranje pokriti troškove popravaka i da će novi vlasnik sigurno uživati na cesti još mnogo kilometara bez daljnjih problema.

Foto: Screenshot

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/