Ova sedmica ključna za gašenje ili oživljavanje NK Iskra, u subotu DAN D

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Da li će se utakmica seniora NK Iskra protiv NK Vlašić u subotu odigrati na Jakliću to teško da bilo ko da zna u Bugojnu jer šute i vladajući SDA i HDZ ali i načelnik Hasan Ajkunić. Zatišje obično znači da se sprema bura a bura u ovome slučaju bi značila spas Iskre ili konačno gašenje koje bi izazvalo gnjev kod svih građana Bugojna jer je NK Iskra svojevremeno bila cijenjena u cijeloj Jugoslaviji a danas je tema za sprdanje, nažalost.

Iskra u subotu nije odigrala utakmicu u Vitezu jer se nije ni pojavila što znači da ako se momci ne pojave ni u subotu protiv Vlašića to će značiti automatski izbacivanje u najniži rang takmičenja što će značiti gašenje seniorske ekipe.

Nogometni savez SBK još uvijek čeka odgovor od načelnika Ajkunića o sastanku na kojem će se razgovarati o pomoći NK Iskra da ne bi došlo do gašenja kluba koji je, kako svi vidimo, na izdisaju. O krivcima nećemo ovaj put jer to više i ptice na grani znaju.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o