Otvoren nogometni teren u Gornjem Vakufu-Uskoplju u sklopu SRC SARAJ

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Jučer je svečano otvoren još jedan sportski teren u sklopu SRC SARAJ. Malonogometno igralište sa umjetnom travom povećat će sportsku ponudu grada..

Svečanom otvorenju prisustvovao je veliki broj zvanica, a čin presijecanja vrpce kojim je i zvanično otvoren malonogometni teren zajednički su izvršili načelnik Općine gospodin Sead Čaušević i vlasnik SRC Saraj gospodin Emir Čolić.

Odmah nakon toga odigrane su i revijalne utakmice između veterana NK SLOGE i MNK SLOGA, te duel dvije prijateljske firme Saraj komerc i Surtec – Eurosjaj Konjic.

SRC SARAJ zahvaljuje se načelniku, zaposlenicima Saraj komerca i 3EM GROUP, predstavnicima svih sportski klubova iz naše Općine koji su bili prisutni, hvala i predstavnicima ŽNK Iskra Bugojno, menadžmentu i radnicima firme Surtec – Eurosjaj Konjic, te ostalim gostima koji su jučer uveličali našu svečanost.

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'