Otvoren 21.memorijal “Admir Ljubuškić-Šutak”: Pobjede odnijele ekipe Etna Sport i Caffe Pikadili Jajce

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

U prisustvu velikog broja građana večeras je na stadionu „Mladost“. otvoreno dvadeset prvo izdanje  memorijalnog turnira u malom nogometu „Admir Ljubuškić – Šutak“. Turnir koji se igra u omladinskoj i seniorskoj konurenciji trajat će do 12. augusta ove godine.

Po intoniranju himne učenju fatihe, te nastupa Gradskog folklornog ansambla u ime organizatora turnira, Sportskog saveza općine Bugojno, prisutnima se obratio predsjednik Nedžad Šečić.

O značaju turnira, koji  ove godine ima  21. izdanje, govorila je Džemka Đelilović, predsjednica Općinske i Kantonalne Organizacije PŠ – PB.

Uz želju da i ove godine na stadionu „Mladost“ publika pogleda što više dobrih malonogometnih susreta, te da na kraju pobijedi najbolji 21. memorijal „Admir Ljubuškić Šutak“ otvorenim je proglasio načelnik Općine Hasan Ajkunić.

Po otvaranju turnira uslijedila je prva utakmica u kojoj su posjetioci vidjeli 12 pogodaka. Kasarna „Admir Ljubuškić Šutak“ sa 3:4 izgubila je od ekipe Etna Sport, dok je Caffe Picadilly MH savladao sa 3:2 R&CO.

Bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/