Otac djevojčice koja je bila svjedok pucnjave: Prvo je pucao na nastavnicu, a onda na djecu ispod klupa

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/bingoosmica/

Otac djevojčice koja je bila na času kada je naoružani 14-godišnjak upao u školu i pucao na nastavnicu i učenike opisao je kako je saznao za pucnjavu i ispričao šta mu je rekla njegova kćerka.

Milan Milošević, otac jedne učenice je za N1 ispričao da je njegova kćerka bila u učionici u koju je upao naoružani maloljetnik. Ona je njemu ispričala da je dječak koji je pucao bio odličan učenik, a u učionicu je ušao pred kraj časa sa hladnim izrazom lica i počeo pucati.

“Moja kćerka je bila upravo u tom razredu, ona je bila u učionici gdje je taj dečko pucao u nastavnicu, a onda je krenuo da puca po djeci koja su bila ispod stolova, i moje dijete je istrčalo napolje”, rekao je.

On je poručio da je prvo izašao iz kuće do banke kada je vidio puno policije i hitne pomoći ispred škole. Kada je prišao, vidio je da su vani izašli zaposleni i učenici škole.

“Niko ne zna šta da vam kaže, svi su bili u šoku, mnogo policije je došlo, pucao je na dežurne u školi, svi su u šoku da je baš taj dječak to uradio”, rekao je.

Screenshot: N1

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/