OO SDP BiH Bugojno: Sretan Božić svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Općinska organizacija SDP BiH Bugojno svim članovima stranke i svim građanima katoličke vjeroispovijesti upućuje iskrene čestitke povodom praznika uz želju da im  dani Božića  budu ispunjeni dobrim zdravljem i srećom.

Božić je praznik bliskosti i zajedništva, vrijeme dobrote i solidarnosti, blagdan koji u središte stavlja dostojanstvo čovjeka i brigu za bližnje. Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za univerzalne ljudske vrednote, zajedničke svima i prijeko potrebne svakom uređenom društvu.

Otvorenost jednih prema drugima, konstruktivan dijalog i razumijevanje, prilika su za još veće zbližavanje, međusobno prihvaćanje i uvažavanje. Neka nam svima duh Božića bude nadahnućem u ispunjavanju ciljeva i odgovornih zadaća pred nama.

Čestit Božić!

 

OO SDP BiH Bugojno

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o