OO SDA Bugojno: Spremni u borbi za bolje i prosperitetnije Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/
„SDA Bugojno ozbiljno je ušla u pripreme za predstojeće općinske izbore. Imamo jasne ciljeve, odličan program, imamo najbolju listu kandidata za Općinsko vijeće i sigurni smo da će građani i ovaj put prepoznati kvalitet i izabrati najbolju političku opciju, a to je SDA.

Do zvaničnog početka predizborne kampanje, mi smo svoje snage usmjerili na sagledavanje potreba građana, na pripreme za adekvatno provođenje programskih ciljeva, a kroz razgovore s našim sugrađanima, nastojimo dobiti povratne informacije i djelovati na terenu. I to ne samo u vrijeme pred izbore. SDA Bugojno radi bez prestanka što dokazuju i odlični rezultati koji su iza nas ali je pred nama još mnogo obaveza i posla na koji moramo adekvatno odgovoriti. To je zapravo posao koji traje stalno i nema odmora ako želite opravdati povjerenje svojih birača.

Danas smo okupili naše kandidate za Općinsko vijeće u pripremi za medijsku kampanju, pripremi za štampanje plakata i pratećeg materijala, kako bismo se i na taj način predstavili biračima. Sve više smo svjesni da je u jedinstvu snaga i to je najbolja poruka našim biračima jer samo zajedno možemo uspješno dalje, u borbi za bolje i prosperitetnije Bugojno i našu državu BiH,” rekao je Amir Šečibović, potpredsjednik OO SDA Bugojno.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/