OO SDA Bugojno: Spremni u borbi za bolje i prosperitetnije Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/
„SDA Bugojno ozbiljno je ušla u pripreme za predstojeće općinske izbore. Imamo jasne ciljeve, odličan program, imamo najbolju listu kandidata za Općinsko vijeće i sigurni smo da će građani i ovaj put prepoznati kvalitet i izabrati najbolju političku opciju, a to je SDA.

Do zvaničnog početka predizborne kampanje, mi smo svoje snage usmjerili na sagledavanje potreba građana, na pripreme za adekvatno provođenje programskih ciljeva, a kroz razgovore s našim sugrađanima, nastojimo dobiti povratne informacije i djelovati na terenu. I to ne samo u vrijeme pred izbore. SDA Bugojno radi bez prestanka što dokazuju i odlični rezultati koji su iza nas ali je pred nama još mnogo obaveza i posla na koji moramo adekvatno odgovoriti. To je zapravo posao koji traje stalno i nema odmora ako želite opravdati povjerenje svojih birača.

Danas smo okupili naše kandidate za Općinsko vijeće u pripremi za medijsku kampanju, pripremi za štampanje plakata i pratećeg materijala, kako bismo se i na taj način predstavili biračima. Sve više smo svjesni da je u jedinstvu snaga i to je najbolja poruka našim biračima jer samo zajedno možemo uspješno dalje, u borbi za bolje i prosperitetnije Bugojno i našu državu BiH,” rekao je Amir Šečibović, potpredsjednik OO SDA Bugojno.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/