OO SDA Bugojno poziva sve članove, simpatizere i građane na Centralni predizborni skup u Sportskoj dvorani KSC-a

https://www.bugojno-danas.info/

OO SDA Bugojno poziva članove, simpatizere i sve građane da nam se pridruže u četvrtak, 04.10. od 16 sati, na Centralnom predizbornom skupu u Sportskoj dvorani KSC-a Bugojno.

Na skupu će se između ostalih, obratiti predsjednik SDA BiH, Bakir Izetbegović, predsjednica OO SDA Bugojno Melika Mahmutbegović i proslavljeni glumac Emir Hadžihafizbegović.

Pozivamo vas i da 7. oktobra izađete masovno na birališta jer su pred nama ozbiljna vremena, sa mnogo izazova i zato Bošnjaci zaslužuju da ih vode provjereni i iskusni lideri. SDA ima to iskustvo, znanje i odlučnost da gradi, razvija i jača BiH. Mi smo snaga koja je našu domovinu branila i odbranila i snaga koja je pokretač svih pozitivnih procesa u našoj zemlji.

SDA je oduvjek bila  s narodom i uz narod i ostat će uz narod. Zato naša snaga i jeste snaga naroda. Zajedno ćemo 8.oktobra slaviti pobjedu SDA i pobjedu našeg kandidata za člana Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića, pobjedu BiH, nedjeljive i prosperitetne jedine nam domovine.

„Snaga SDA je snaga naroda“

OPĆINSKA ORGANIZACIJA

STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE BUGOJNO

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/