OO SBB Donji Vakuf predstavio kandidate za Općinsko vijeće

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Sinoć je u prostorijama OO SBB-Donji Vakuf upriličeno predstavljanje kanididata za Općinsko vijeće, te kandidata za načelnika općine Donji Vakuf.

Kako je, na početku predstavljanja, naveo predsjednik Izbornog štaba-Almir Švago, čak 18 od 26 kandidata je po prvi put na listama, odnosno prvi put da se politički angažuju. To su mahom mladi ljudi koji su čvrsto odlučili da ostanu u svojoj državi, svom gradu, i da se bore za bolji život kako svoj, tako i svih građana Donjeg Vakufa.

Kandidatima se obratio i Đevad Kapetan, te nosilac liste prof. Lejla Hadžiavdić Zjajo.
Na kraju je prisutne pozdravio i dipl. ing. građ. Mehrudin Švago – kanidat za načelnika općine Donji Vakuf.

Kako je naveo, radio je na Građevinskom fakultetu u Mostaru, bio direktor građevinske firme u Jajcu, duži niz godina predavao kao profesor u STŠ Bugojno, bio zastupnik u Federalnom parlamentu… Trenutno je savjetnik u Federalnom ministarstvu turizma i okoliša.
Na kraju je zaključeno da SBB spremno ulazi u predstojeću kampanju, očekujući podršku sugrađana kako bi zajedno gradili bolje sutra za sve građane Donjeg Vakufa.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o