OO SBB Bugojno: Saopštenje za javnost

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/praznicninakit/

Proteklo je dvadeset dana predizborne kampanje u kojoj smo razgovarali sa velikim brojem članica i članova SBB-a o brojnim problemima s kojima se susreću obični ljudi na području naše općine. Za te probleme imamo rješenja i mnoga od njih smo inicirali u aktuelnom sazivu općinskog vijeća. Nažalost većina, koja djeluje trenutno u vijeću nije poziotivno odgovorila gotovo niti na jednu inicijativu i obećali smo da ćemo i dalje nastaviti sa predanim radom na stvaranju što boljih uslova za život naših građana. U iskrenim razgovorima sa Bugojankama i Bugojancima naišli smo na podršku i podržan je naš princip da ne obećavamo nemoguće. Svjesni da ne raspolažemo društvenim resursima poput nekih drugih političkih stranaka, od nas se očekuje da i dalje vršimo politički pritisak, koji bi trebao doprinjeti konkretnim i kvalitetnim pomacima u pogledu prevazilaženja sadašnjeg teškog stanja u kojem se kao društvo nalazimo. Ono što zabrinjava jeste stepen straha i prijetnji s kojim se suočavaju naši pojedini članovi. Operativci jedne stranke na vlasti prijetnjama ih odgovaraju od glasanja za SBB.  Izuzetno smo zadovoljni podrškom na terenu. SBB se po uzoru na veoma kvalitetan rad ministara u Vladi Federacije BiH iza kojih nema nikakvih afera i slove kao najuspješniji federalni ministri očekuje da bude zamajac pozitivnih kretanja i u narednom periodu čemu će sigurno doprinjeti izbor kvalitetnih kandidata, koji su ispred SBB-a kandidovani za različite nivoe vlasti.

Da je to tako svjedoči i značajan broj članova i članica, koji su ponovo aktivirali svoje članstvo u Savezu, te ne mali broj novih članova, koji je u proteklom periodu pristupio u naše redove. To je PAMETAN izbor i u skladu sa našim predizbornim motom s kojima nastupamo za Opšte izbore 2022. PAMETNA BiH. Glasanjem za kandidate SBB-a, svi glasamo za budućnost Bosne i Hercegovine.

Press služba SBB OO Bugojno

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o