OO SBB Bugojno: Po mnogim parametrima najlošija smo Općina u Srednjobosanskom kantonu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

U Opštinskom odboru Saveza za bolju budućnost Bugojno izborom predsjednika i potpredsjednika završeni su unutarstranački izbori. Jednoglasno je za predsjednika izabran Đemal Bilanović, koji je ovu funkciju obnašao i u proteklom periodu. Takođe, za potpredsjednika je izabran Safet Supur.

Veoma smo zadovoljni ukupnom atmosferom, koja je vladala prilikom realizacije unutarstranačkih izbora što nam daje za pravo da sa velikim optimizmom gledamo u narednu godinu, kada će biti održani općinski izbori na kojima očekujemo iskorak naprijed u pogledu broja mandata u budućem sazivu Opštinskog vijeća.

Takođe, veoma smo zadovoljni aktivnostima Kluba vijećnika u OV Bugojno. Kao opoziciona stranka dali smo veliki doprinos u rješavanju brojnih aktuelnih pitanja za stanovnike naše opštine, pokrenuli smo veliki broj inicijativa, koje zbog opstrukcija članova vladajućih stranaka u Kolegiju OV-a nisu dospjele na dnevni red. Uprkos tome, upoznali smo građane sa inicijativama, čija bi realizacija značila mnogo za njih. Također, nismo se dilemili kada su na dnevnom redu bile tačke dnevnog reda od interesa za lokalnu zajednicu. Za takve odluke glasali smo zajedno sa vijećnicima večine. To će naš princip biti i u budućnosti. Radićemo kako najbolje znamo i uvijek u interesu naših stanovnika, kako onih koji su nam ukazali povjerenje, tako i svih stanovnike naše lokalne zajednice.

Otvoreni smo za sve dobronamjerne inicijative i vrata naše stranke širom su otvorena za sve one koji poput nas imaju znanja i energije, da zajedno sa nama učestvuju u gradnji bolje i prosperitetnije lokalne zajednice.

Neka nova godina bude u svakom pogledu bolja od 2019. godine, koju je nažalost obilježila totalna nemoć vladajuće koalicije, koja nije našla ni minimum rješenja za probleme građane,zbog čega smo po mnogim parametrima najlošija Općina u Srednjobosanskom kantonu.

Svim našim članicama i članovima, simpatizerima, građanima Bugojna želimo sretnu i uspješnu 2020. godinu.

OO SBB Bugojno

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o