OO BOSS BUGOJNO: Za loše stanje u Bugojnu odgovornost snosi neodgovorna i korumpirana vlast

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

Iako je Bugojno grad velikih potencijala, za loše stanje u društvu odgovornost snosi neodgovorna i korumpirana vlast, navodi se u saopštenju presjednika-OO-BOSS-a Bugojno Safeta Idrizbegovića.

“Neodgovorna i neprofesionalna lokalna samouprava snosi punu odgovornost pred građanima Bugojna,za nazadovanje u ekonomskom, društvenom i moralnom smislu. Na svoje nezadovoljne sugrađane, koji imaju svoje probleme, potrebe i želje za bolje sjutra i koji žele da budu uvaženi, lokalna vlast gleda kao na problem koji pokušava rijesiti mitom, kupovinom glasova, zloupotrebom državnih resursa, ucjenama i brojnim neispunjenim obećanjima“, poručuje Idrizbegović.

BOSS-OO-Bugojno u narednom perijodu građanima Bugojna prezentovaće program sa konkretnim rješemjima.

“Potrebno je definisati strateške pravce razvoja, kreirati ambijent za ozdravljenje Bugojanske privrede, omogućiti jednaka prava i šanse za sve, iskorijeniti nepotizam pri zapošljavanju, vratiti dostojanstvo i vjeru u naš grad, i naravno, podsticati zapošljavanje i preduzetništvo mladih naglašavajući značaj kreativnog potencijala i ljudskog faktora u privrednom razvoju Bugojna.

Držimo do toga da je neophodno uzeti u obzir dvostruku važnost mladih u društvu. Mladi i obrazovani ljudi kao društveni i ekonomski potencijal čine lokomotivu privrednog razvoja i prosperiteta, ali pored toga bitno je i da budu srećni i zadovoljni životom u svom gradu, da tu i ostanu, zasnivaju svoje porodice i izgrađuju budućnost kakvu zaslužuju”,istiće se na kraju saopštenje .

Predsjednik-OO-BOSS-a Bugojno
Safet Idrizbegović

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/