OO BOSS Bugojno: Osuđuje nesavjestan rad i bahato ponašanje vladajućih struktura naše Općine

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Do koje mjere se može spustiti politička i stranačka pohlepa SDA za vlašću i manipulacijom građanima opštine Bugojno pokazuju njihova lažna obećanja građanima da će raditi na smanjenju broja nezaposleni u Bugojnu i ostalim opštinama federacije kaže se na početku saopštenja OO-BOSS-a Bugojno

Dodaje se da se nažalost nigdje ne navodi kako to u SDA misle i ostvariti, već se oslanjaju na to da će njihova izborna baza i ovoga puta pasti na lijepe riječi i da će povjerovati još jednom pokušaju manipulacije.

Upravo je SDA u posljednjih dvadesetak godina u crno zavila građane – Bugojna i SBK-a.
Izborne rezultate uglavnom su postizali na osnovu floskula o tzv. ugroženosti nacionalnih i vjerskih prava i sijanju straha da će biti još gore ukoliko njihovi kadrovi ne budu sudjelovali u vlasti.

Za to vrijeme uništena su preduzeća,infrastukura pretvorena u jad i bijedu iz koje se, bude li SDA i dalje odlučivala, godinama nećemo izvući – ocjenjuje se u saopćenju, OO-BOSS-a Bugojno.

Navodi se da je kroz vladavinu SDA korupcija postala gotovo pa bh. turistički “resurs”. Dodaje se i da je ta stranka u posljednjih dvadeset godina bugojanska preduzeća pretvorila u privredni užas zapošljavajući rodbinu i prijatelje, gomilajući birokraciju, a radnike i njihove porodice pretvarali u socijalne slučajeve.

SDA je, da bi zaštitila svoje uglavnom korumpirane kadrove u svim segmentima vlasti,ne želi da rješi probleme običnoga čovjeka,kaže se na kraju saopštenja OO-BOSS-a Bugojno.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/