Okončan prvi ciklus škole skijanja na Rostovu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/ponudalataiautokozmetike/

Na stazana Skijaškog centra Rostovo danas je okončan prvi ciklus ovogodišnje škole skijanja . Organizator petodnevne škole skijanja bila je Univerzalna škola sporta iz našeg grada u saradnji sa Ski centrom Rostovo. Škola je trajala 5 dana na stazama sa dovoljnom količinom snijega.

Uposlenici ski centra Rostovo su stvorili optimalne uslove, pripremili staze na kojima su polaznici, pod budnom pratnjom instruktora Almira Bašića i Elvira Seferovića, uz uživanje na snijegu i u prirodi naučili prve skijaške korake. Školu je prošlo 26 mladih polaznika, koji su bili podijeljeni u dvije grupe.

Svi su uspješno položili predviđeni praktični dio ispita. Na kraju valja reći da boravak na Rostovu, bilo da skijate ili sankate, ili jednostavno dođete u šetnju sigurno će svakom dobro doći, a to je samo desetak minuta vožnje od maglovite kotline. Zato iskoristite vikend koji je pred vama.

Ovako je bilo danas na RostovuŠkola skijanja 08.01.2016.Foto: SKI CENTAR ROSTOVO

Posted by Bugojno Danas on 8. siječnja 2016

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/