Održana Skupština Medžlisa islamske zajednice Donji Vakuf

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

U subotu 23.02.2019. održana je redovna godišnja skupština MIZ Donji Vakuf.

Na početku zasjedanja za predsjedavajućeg skupštine izabran je Almir Švago. Članovi skupštine su upoznati sa odlukom Izvršnog odbora MIZ-a da je za predsjednika Izvršnog odbora, odnosno Medžlisa MIZ-a Donji Vakuf, izabran Osmani dr. Zudi.

Na sjednici skupštine usvojen je izvještaj o radu Medžlisa za 2018. godinu i to Administrativno-pravni; Vjersko-prosvjetni i finansijski aspekt izvještaja. Isto tako na sjednici je usvojen i Plan aktivnosti Medžlisa za 2019. godinu.

Sjednici skupštine prisustvovali su Rešad Lendo-sekretar muftijstva travničkog i prof. Zehrudin ef. Hadžić-glavni imam MIZ Jajce.

Na kraju zasjedanja gosp. Rešad Lendo se obratio prisutnima, čestitao na uspješnom radu Medžlisa u protekloj godini, te zaželio uspješan rad novoizabranim članovima skupštine.

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/22/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-22-8-25-8-2019/'