Održana sjednica Predsjedništva ŽO HDZ BiH ŽSB, razgovarano o stanju i mjerama protiv koronavirusa

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/
Danas, 30. ožujka 2020. godine održana je sjednica Predsjedništva Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB u proširenom sastavu. Razmatrana je aktualna situacija koja se odnosi prije svega na pandemiju koronavirusa (COVID – 19) i posljedice pandemije koje se odnose na Županiju Središnja Bosna.

Na žurnoj sjednici, Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB donijelo je sljedeće zaključke:

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna:

1. Podržava i daje potporu Vladi ŽSB, Kriznom stožeru i svim institucijama koje aktivno rade na suzbijanju pandemije koronavirusa i sprječavanju krize koje širenje virusa može izazvati u ŽSB. Svim našim dužnosnicima se daje preporuka da nastave kao i do sad aktivno i nesebično davati svoj doprinos.

2. Traži da se Sabor ŽSB organizira za rad u ovim okolnostima uz pridržavanje svih propisanih uvjeta zaštite kako bi nesmetano donosili neophodne zakone u okolnostima proglašene nesreće, a u interesu svih stanovnika ŽSB.

3. Svi zajedno moramo osigurati da sva sredstva i resurse kojima Županija Središnja Bosna raspolaže stavimo u funkciju pomoći i sanaciju štete koja će nastati po žitelje i gospodarstvo da se što prije vratimo ka normalnom funkcioniranju života u zajednici.

Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB poziva sve stanovnike na poštivanje mjera na sprječavanju širena koronavirusa.Ured za informiranje ŽO HDZ BiH ŽSB

https://www.bingotuzla.ba/2020/05/27/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-28-5-do-31-5-2020/