Održana redovna Izborna skupština Temeljnog ogranka Crniče HDZ BiH Bugojno

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

U srijedu, 12. lipnja 2019. godine u Prvoj osnovnoj školi održana redovita Izborna skupština Temeljnog ogranka Crniče HDZ BiH Bugojno. Nazočnima su se obratili Igor Vrljić, Miroslav Zelić i Greta Kuna prezentirajući dosadašnji rad i planove HDZ BiH Bugojno u lokalnoj zajednici.

Izborna procedura je provedena sukladno Statutu, Poslovniku i dnevnom redu, izabrani su novi članovi temeljnog ogranka Crniče: Dragan Barnjak, Ilija Jurčević, Frano Sabljo, Stipica Lozić, Gabrijela Lučić, Drago Galić i Darija Miloš koji će na svojoj prvoj, konstituirajućoj sjednici izabrati predsjednika.

Na kraju Skupštine predsjednik OO HDZ BiH Bugojno je pozvao  sve nazočne da sudjeluju u radu Izborne skupštine općinske organizacije koja će se održati 15. lipnja 2019. godine u Hrvatskom domu u Bugojnu.

Općinski odbor HDZ BiH Bugojno  

https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/ https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' https://www.bingotuzla.ba/2019/08/22/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-22-8-25-8-2019/'