Održana Izborna skupština HDZ BiH Bugojno u temeljnom ogranku Lug, Čaušlije i Udurlije

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

U petak, 07. lipnja 2019.godine u Udurlijama održana redovita Izborna skupština Temeljnog ogranka Lug, Čaušlije, Udurlije HDZ BiH Bugojno. Nazočnima su se obratili Igor Vrljić, Miroslav Zelić, Greta Kuna i Zdenko Antunović prezentirajući dosadašnji rad i planove HDZ BiH Bugojno u lokalnoj zajednici.

Izborna procedura je provedena sukladno Statutu, Poslovniku i dnevnom redu, izabrani su novi članovi temeljnog ogranka Glavice: Lucija Pavlović, Mladen Čelina, Miro Barišić, Zdravko Antunović, Ana Dumančić, Ivica Tomas i Perica Pocrnja koji će na svojoj prvoj, konstituirajućoj sjednici izabrati predsjednika.

Na kraju Skupštine predsjednik OO HDZ BiH Bugojno je pozvao  sve nazočne da sudjeluju u radu Izborne skupštine općinske organizacije koja će se održati 15. lipnja 2019. godine u Hrvatskom domu u Bugojnu.

  Općinski odbor
HDZ BiH Bugojno

https://www.bingotuzla.ba/2020/05/27/u-bingu-vikend-traje-cetiri-dana-28-5-do-31-5-2020/