Održana I. Konstituirajuća sjednica Skupštine Srednjobosanskog kantona

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/praznicninakit/

Danas, 22. novembra 2022. godine, održana je I. Konstituirajuća sjednica Skupštine Srednjobosanskog kantona, na kojoj su uručena uvjerenja o dodjeli mandata novoizabranim zastupnicima Skupštine Srednjobosanskog kantona.

Novoizabranim zastupnicima Skupštine Srednjobosanskog kantona uvjerenja su uručili Suad Arnautović, predsjednik Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine, te Ahmet Šantić i Željko Bakalar, članovi Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine.

Skupština Srednjobosanskog kantona broji 30 zastupnika. Skupština Srednjobosanskog kantona i Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine provest će narednih dana zajedničku aktivnost u vezi s izborom delegata u Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Predsjednik i članovi Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine čestitali su novoizabranim zastupnicima na izbornom uspjehu i osvojenim mandatima.

Nastavak I. Konstituirajuće sjednice Skupštine Srednjobosanskog kantona planiran je za početak decembra 2022. godine.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o