Održan sastanak vezan za “Male olimpijske igre” povodom Dana Općine Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas je u zgradi Općine Bugojno održan radni sastanak na kome se razgovaralo o organizaciji „Malih olimpijskih igara 2016.“ u povodu Dana općine Bugojnu.

 Profesori i nastavnici tjelesnog odgoja u osnovnim i srednjim školama, odnosno članovi Udruženja pedagoga tjelesnog, zdravstvenog odgoja i sporta Bugojno danas su prezentirali aktivnosti koje će se realizovati u okviru medjuškolskih takmičenja. Ove godine bit će organizovana takmičenja u malom nogometu, odbojci, atletici, kao i  streetball takmičenja. Planirano je da se finalne utakmice igraju 19. maja, a 20. maja, na Dan općine biće održana i ulična utrka.

Konačan program bit će preciziran do 14. aprila. S obzirom na značaj ovih aktivnosti za grad, a posebno za mlade i razvoj sporta očekuje se i podrška s viših nivoa vlasti, prije svega od resornog ministarstva.

rtvbugojno.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o