Održan sastanak Šefova općinskih izbornih štabova i sekretara sa članovima rukovodstva SDP BiH

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U srijedu, 23.03.2016.godine, sa početkom u 18:00 sati, u prostorijama KO SDP BiH SBK/KSB u Travniku, održan je sastanak Šefova općinskih izbornih štabova i sekretara sa članovima rukovodstva SDP BiH.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez, Generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić, članica Predsjedništva SDP BiH Mira Grgić i Sekretar za organizovanje SDP BiH, Krešimir Azinović.

Tema sastanka bila je provođenje Operativnog plana izborne kampanje, koji je prezentovao Generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić.

Šefovi općinskih izbornih štabova informisali su o trenutnom stanju i aktivnostima u OO SDP BiH SBK/KSB, sa posebnim akcentom na procjenu izbornih rezultata na Lokalnim izborima 2016.godine, izradi izbornih programa, te aktivnostima koje se trenutno provode u OO SDP BiH SBK/KSB.

Razgovaralo se o trenutnoj situaciji u Općinskim odborima, izradama izbornih programa, predlaganju kandidata za liste na predstojećim Lokalnim izborima, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Aktivnosti svih oblika organizovanja OO i KO SDP BiH SBK/KSB, uključujući i Izborne štabove na svim nivoima, u narednom periodu potrebno je usmjeriti na rad na terenu i direktan kontakt sa biračima.

S obzirom na stanje u Općinskim organizacijama, KO SDP BiH SBK/KSB smatra da će u našem kantonu SDP BiH ostvariti dobar rezultat na predstojećim izborima.

U narednom periodu se planira održavanje programskih konvencija u svim općinama, s ciljem upoznavanja glasača sa izbornim programom SDP BiH.

KO SDP BiH SBK/KSB

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/