NOVO NOVO NOVO U BUGOJNU: Steknite praksu nakon položenog vozačkog ispita

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Svi biste voljeli da nakon polaganja vozačkog ispita sjednete sami u automobil da nema niko preko puta vas iskusniji da vam govori kako ćete voziti jer vam to stvara tremu i dodatan stres. Prvi put u našem gradu, vozač-instruktor.

Mnoge osobe koje su položile vozački ispit nisu imale iskustva sa vožnjom izvan grada u naseljenijim mjestima osim u gradu gdje su položile vozački ispit.

Zbog toga sam se odlučio na ideju da pomognem svim neiskusnim osobama sa vozačkom dozvolom tako što bi u mome ili vašem vlastitom automobilu vozio se pored vas na destinaciju gdje biste vi željeli, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla itd. da steknete praksu uključivanja i isključivanja sa autoputa, da steknete iskustvo vožnje sa više traka, iskustvo vožnje u kružnim tokovima, sve to vas čeka sa instruktorom-vozačem koji ima iskustvo na cestama preko 35 godina.

Sve osobe koje žele steći iskustvo vožnje izvan mjesta gdje su položile vozački ispit, mogu se javiti vozaču-instruktoru za detaljnije informacije i eventualna pitanja, Safet Pilić na broj 063/349-328

 

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/