Nogometaši Travnika slavili protiv Iskre

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/praznicninakit/

Nogometaši Travnika danas su na stadionu Dolac na Lašvi odigrali prijateljsku utakmicu sa Iskrom iz Bugojna.

Veziri su sjajno otvorili utakmicu i već nakon dvije minute imali vodstvo od 1:0. Strijelac vodećeg gola za Travnik bio je Dženan Zajmović. Samo tri minute poslije gosti dolaze do izjednačenja.

U nastavku susreta Travnik je nastavio s napadačkom igrom koja se isplatila u 16. minuti kada je za 2:1 pogodio Irhan Smajić. Tim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.

U drugom dijelu priliku su dobili i ostali igrači, a konačnih 3:1 postavio je Hrustan Kadrić na asistenciju kadeta Rame Dautovića. Treba istači da je šef stručnog štaba NK Travnik, Osmo Bajrić, u ovoj utakmici priliku dao i nekolicini junora i kadeta.

Travnik je utakmicu počeo u sljedećem sastavu: Nurković , Kovač , Pejić, Pekija, Hasanhodžić, Čivić, Nuhić, Smajić, Goloman, Hasanbegović, Zajmović.

U drugom poluvremenu šansu su dobili: Đurić, Ćurić, Alispahić, Baručija, Brljak, Kadrić, Đogić, Baltić, Dautović, Nuhić i Zukić.

tntportal.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o