NK Travnik predstavio ekipu pred početak sezone

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Uoči početka nove sezone  NK Travnik održao je konferenciju za novinare na kojo su se obratili direktor kluba, Midhet  Sarajčić, šef stručnog štaba, Almir Memić , kapiten ekipe Feđa Dudić  i golman Adis Nurković .

Direktor Sarajčić se osvrnuo na pripremni period ekipe u kojem su priključeni novi igrači, te finansijsku situaciju u klubu. Izrazio uvjerenje da će NK Travnik biti među deset klubova koji će zadržati “premijerligaški” status.

Šef stručnog štaba Almir Memić se osvrnuo na susret prvog kola u kojem Travnik sutra na Piroti dočekuje ekipu Širokog Brijega.
– Sigurno da očekujem pozitivan rezultata. da će utakmica biti teška, bit će. vrijeme nije pogodno za igru na početku sezone, a mi igramo sa dva šampiona. Očekujem da ćemo proći neokrznuti. – rekao je Almir Memić, šef stručnog štaba NK Travnik

Kapiten Feđa Dudić je optimističan pred početak nove sezone i prvi susret sa Širokim pred domaćom publikom na Piroti je optimista i očekuje da će se serija domaćih pobjeda protiv ekipe Širokog Brijega nastaviti.

Na Pirotu je stiglo osam novih igrača tako da je igrački sastav znatno promijenjen.
Nova imena na Piroti su Rijad Kobiljar, Safet Šivšić, Alem Plakalo, Duško Radosavljević, Kouadio Germain , Duško Anđušić, Nedim Mekić i Emrah Hasanhodžić.

Na kraju predstavljeni su novi dresovi renomiranog proizvođača NAAI, u kojima će ekipa nastupati u i ovoj sezoni .

TNT.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/